HAPPY PETS ELÄINTENHOITOPALVELUT
- Ammattitaitoista ja yksilöllistä hoitoa parhaalle ystävällesi -

Hei!

Olen Karoliina Hoffrén, eläintenhoidon ammattitutkinnon suorittanut eläintenhoitaja ja vastaan Happy Pets Eläintenhoitopalveluista. Happy Pets Eläintenhoitopalvelut on osa Vihdin Moguli Oy:n toimintaa, ja Mogulin toiminnasta vastaa puolisoni Ville Hoffrén.

Happy Pets Eläintenhoitopalvelut on minulle pitkäaikaisen haaveen täyttymys, jossa intohimoinen rakkaus eläimiin ja niiden kanssa toimimiseen on muuttunut elämäntavasta ammatiksi. Pohdittuani asiaa päätin tarttua haasteeseen ja lähteä vastaamaan alati kasvavan eläintenomistajajoukon tarpeisiin. Yritykseni tarjoaa ammattitaidolla ja joustavasti yksilölliset eläintenhoitopalvelut lemmikki- ja kotieläimille eläimen omassa elinympäristössä.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK) ja ennen Happy Petsin perustamista ehdin työskennellä hoitoalalla reilut 25 vuotta. Takana on siis melkoinen määrä kilometrejä, kokemuksia ja näkemyksiä ihmistenhoitotyöstä. Sairaanhoitajana toimiminen on opettanut minulle niin uskoa, toivoa kuin myös nöyryyttä, ja näillä eväillä tulen jatkamaan myös eläintenhoitotyössä.  

Eläimet ovat aina olleet leijonanosa elämääni, ja sanomattakin on selvää, että olen erittäin innoissani päästessäni työskentelemään kaikenkarvaisten kuonojen parissa. Omassa tavassani toimia eläinten kanssa korostuu rauhallisuus ja ystävällinen, eläimiä kunnioittava lähestymistapa sekä eläimen lajityypillisen käyttäytymisen huomioiminen. 

Tällä hetkellä kotilaumastamme ovat vallanneet paikan pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira Martta, siamilaiskissat Namu ja Lola, kääpiöluppapoika Tiitus ja daaminsa Telma sekä viisi iloisesti kotkottavaa maatiaiskanarouvaa. 

Hevoskärpäsen pureman sain jo pikkutyttönä ja nuorena naisenalkuna vietin enemmän aikaa hevostalleilla kuin kotona. Aikuiselämääni onkin vuosien saatossa hauskuuttanut useampi samettiturpainen vuokrahevonen, joista jokainen on jättänyt jälkensä sydämeeni. Kokemusta on karttunut myös aasien, minipossujen, lampaiden, vuohien ja ankkojen hoidosta. Uskon, että monipuolisen kokemuksen ja ammatillisen koulutuksen tuomalla osaamisella voin tarjota juuri sinun eläimellesi laadukasta ja luotettavaa hoitoa.

Otan mielelläni ideoita, toiveita ja palautetta vastaan. Fokukseni on kehittää palveluitani eläinten omistajien tarpeita kuunnellen. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä! Tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka jokaiselle eläimelle karvoihin tai karvattomuuteen katsomatta!

- Karoliina